JYLLANDS-POSTEN

- et abonnement med flere sider

Jyllands-Posten er mere end bare en avis. Det er et univers af viden på flere platforme – både på print, digitalt og som lyd. Start dit abonnement allerede i dag – hvis du vide mere.

START ABONNEMENT NU

FÅ SENESTE
NYT PÅ JP.DK

Hold dig opdateret døgnet rundt, og få seneste nyt, breaking news, dybdegående interviews og stærke visuelle historier i både ord og levende billeder på jp.dk


LÆS DAGENS AVIS
– DIGITALT

Jyllands-Postens e-avis på tablet og mobil er en elektronisk udgave af Morgenavisen Jyllands-Posten – endda med flere fordele: Dagens udgave er tilgængelig allerede fra kl. 21.00 aftenen før udgivelsesdatoen.

Det er den fulde udgave af dagens avis, hvor du har mulighed for at bladre i alle avisens sektioner.

FÅ ADGANG NU

SEKTIONER FOR ENHVER SMAG


1. sektion

Jyllands-Postens 1. sektion er opbygget som et dagligt nyhedsmagasin, der sikrer det aktuelle nyhedsoverblik og samtidig giver ekstra journalistiske kvaliteter i form af features, baggrunde, interviews og analyser. Her dækkes samfund, politik, internationale forhold, kultur, sport og opinionsstof, hvor Jyllands-Posten er garant for en både kvalificeret og fri debat. Udkommer alle ugens dage.

JP Aarhus

Sektionen rejser hver dag de vigtigste samtaleemner for aarhusianerne med særligt fokus på politik, kultur, debat og erhverv. Samtidig fungerer sektionen som daglig guide for aktive mennesker, der vil vide, hvad der sker i Aarhus netop nu. Udkommer alle ugens dage.

Erhverv

Erhverv er nyheder, baggrund og analyse for mennesker, der ønsker det reflekterede og sammenhængende billede af erhvervslivet og økonomien – i Danmark og globalt. Erhverv afdækker nyeste tendenser i forretningslivet. Udkommer alle ugens dage. Udkommer mandag-fredag.

Erhver Weekend

Erhverv Weekend er ugens store, perspektiverende sektion for den erhvervsinteresserede læser. Her finder du ugens bedste erhvervshistorier, overblik og interviews kombineret med et fokus på karriere og diverse temaer. Udkommer lørdag

Indblik Weekend

Indblik Weekend er vores store søndagsmagasin, der har fokus på at give gode og enestående læseoplevelser. Vi samler op på ugen, der er gået, og vigtige aktuelle historier sættes i perspektiv. Der er også fokus på kulturelle begivenheder samt på tendenser i tiden, der kan både fascinere og inspirere. Udkommer søndag.

Biler

Biler udkommer hver fredag sammen med 1. sektion og Erhverv. Her dyrker vi både begejstringen for kubik og den kritiske sans. Vi lover både nyheder og brugervenlige guides til bilernes fascinerende verden. I sejlsæsonen er det også her, læserne finder artikler om både. Udkommer fredag.

Rejser

Rejser udkommer hver lørdag sammen med 1. sektion og Erhverv Weekend. Her tager vi læserne med på rejser til såvel de nære som de eksotiske steder i verden. Journalistikken er både oplysende, guidende og nøgtern. Vi inspirerer og klæder dig på til at vælge den rigtige rejseform og destination. Udkommer lørdag.

Bolig

Bolig er Jyllands-Postens bolig- og indretningsmagasin, der giver inspiration og guider dig, når huset, lejligheden, fritidshuset eller haven skal have en ansigtsløftning. Hver uge præsenterer vi nye produkter og trends og besøger mennesker, der har indrettet deres hjem med et særligt blik for design, stil og detalje. Udkommer søndag.

Bøger

JP Bøger bringer dig tæt på forfatterne, beskriver tendenser i tiden og bugner af anmeldelser, klummer og inspiration til nye oplevelser og indsigter. Det handler om livet, døden, kærligheden og de afgørende valg, vi hver især træffer i tilværelsen. Når litteraturen er bedst, gør den os klogere på vort eget liv og den samtid, vi er en del af. Udkommer lørdag.


JP Undersøger


Hos Jyllands-Posten undersøger vi det, vi ikke kan forstå. Det, der går ud over mennesker. Det, der bliver skjult eller bevidst gemt væk. Vi undersøger, når nogen svigtes, magten misbruges, eller noget ikke er, som det skal være. Fordi det er væsentligt, fordi vi er nysgerrige, og fordi vi gerne vil have svar. Vi har en tradition for at dyrke den undersøgende journalistik. Vi fokuserer især på magten og på, når den bliver misbrugt, men også på svigt og svindel.

Siden 1990 har Jyllands-Posten vundet Cavlingprisen syv gange, senest i 2019 for Morten Pihl og Tea Krogh Sørensens artikelserie ”Det Store Sundhedssvigt” om kvinder, som ikke blev undersøgt tilstrækkeligt – og til tiden – for brystkræft.

JP Debat


Det er i debatten mellem mennesker, at nye tanker opstår. Udvikling. Fremsyn. Optimering og forbedring. Ville demokrati, stemmeret, menneskerettigheder, ytringsfrihed og fedtfattige chips mon eksistere i dag, hvis vi alle blot talte med os selv og styrkede egne meninger?

JP Debat holder ikke med nogen, men vi sørger for at servere en varieret pose blandede debatter. Det er nærende for dig. Mener vi. I vores debatunivers får du skarpe holdninger fra højre til venstre, fra høj til lav – hvor engagerede borgere og professionelle meningsdannere skriver deres mening. Vores journalistik er neutral, lederen liberal, og debattørernes holdning spænder vidt. JP Debat er for dig, som ikke kun vil bekræftes.

JP Explorer


Med mere end 25 ekspeditioner har Jyllands-Postens terrængående reportere taget læserne med på opdagelse i klodens fjerneste afkroge. Vi har siden 1998 sendt journalister og fotografer ud på oplevelsesreportager for at undersøge verden omkring os og fornyede måden at lave udenrigsjournalistik på med en 500-dages jordomrejse i bil. Sidenhen har vores Explorer-redaktion også været grundlæggende for idéen til vores tids største forskningsekspedition, Galathea 3.

Hvilken tilstand var verden i 500 dage før årtusindskiftet, hvad betyder klimaforandringerne for verden omkring os, hvad bekymrer de amerikanske vælgere, og hvordan ser de fremtiden for USA inden et præsidentvalg? Det er nogle
af de spørgsmål, som vi igennem tiden med forskellige ekspeditioner har afsøgt at finde svaret på.
HOLD HOVEDET SKARPT MED HJERNESPORT

JP Hjernesport er spækket med udfordrende og finurlige opgaver til dem, som elsker ord, tal, logik, kreativitet og hukommelse. Der er en bred vifte af underholdning i form af klassisk krydsogtværs, sudoku for begyndere og øvede, logiske hovedbrud, quizkryds og vidensspørgsmål.

FÅ ADGANG TIL HJERNESPORT

FÅ EKSTRA FORDELE MED MIT JP

Mit JP er din fordelsklub som abonnent på Jyllands-Posten. Mit JP giver inspiration og rabat til oplevelser – fra debatter til teater, fra kunstmuseer til oplevelsesuniverser. Du kan eksempelvis opnå rabat på: ARoS, Moesgaard Museum, Universe og mange flere

BLIV ABONNENT NU

VI ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

ÅBEN ALLE UGENS DAGE

Vi sidder klar med personlig betjening via telefonen alle ugens dage.

KORT SVARTID

Vi bestræber os på at svare på opkald inden for 1 minut og skriftlige henvendelser samme dag – inden for åbningstiden.

SPECIELT LEVERINGSØNSKE

Det er muligt at få bragt avisen op på etagen eller ind til huset.

FERIEFLYT ELLER FERIESTOP

Holder du ferie væk fra din normale leveringsadresse, kan du altid stoppe eller flytte leveringen til din midlertidige ferieadresse – uden ekstra betaling.

Danmarks bedste dagblad, med Danmarks bedste service.

- Læser, Region Sydsjælland

Har holdt JP i mere end 50 år
og vil ikke undvære den.

- Læser, Region Sydjylland

Rigtig god journalistik
om globale nyheder.

- Læser, Region Sydjylland

Der er ikke nogen alternativer til JP, hvis man vil ”vide mere”.

- Læser, Region Sjælland

KLAR TIL AT FÅ

MERE VIDEN?

START ABONNEMENT NU